Πεϊκή Πρόθεση

Tι ακριβώς είναι η πεϊκή πρόθεση;

Στύση κατά βούληση, γίνεται; Στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Κύπρου γίνεται!

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, είναι Ιατρός Χειρουργός Ουρολόγος –Ανδρολόγος. Είναι ο ιδρυτής και ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, και διευθυντής της Σεξουαλικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Ο κ. Κωνσταντινίδης έχει τελέσει πρόεδρος του UGRS (Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου για την Επανορθωτική Ουρολογική Χειρουργική).

Tι ακριβώς είναι η Πεϊκή Πρόθεση;

Η πεϊκή πρόθεση είναι μια «αντλία» σιλικόνης που περιέχει υγρό και που τοποθετείται μέσα στο πέος για να του παρέχει την αναγκαία σκληρότητα.
Ουσιαστικά πρόκειται για πανομοιότυπο μηχανισμό της φυσικής στύσης και χάλασης. Τοποθετείται από ειδικά εκπαιδευμένο χειρουργό ουρολόγο, με
μια απλή επέμβαση, της οποίας η διάρκεια είναι μόλις 30 λεπτά ενώ δεν χρειάζεται περισσότερο από μια ημέρα νοσηλείας στο νοσοκομείο. Η τομή είναι πολύ μικρή, ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του πέους και η πεϊκή πρόθεση περνάει απαρατήρητη ακόμα και από τον/την σύντροφο την ώρα της συνεύρεσης.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Οι πεϊκές προθέσεις αποτελούν την αποτελεσματικότερη και ασφαλέστερη θεραπεία για τους ασθενείς εκείνους οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στην φαρμακευτική αγωγή, παρουσιάζουν σοβαρές παρενέργειες στα φάρμακα ή επιθυμούν μια μόνιμη και οριστική λύση στο θέμα που αντιμετωπίζουν.
Η μέθοδος αυτή σύμφωνα με πλήθος κλινικών μελετών και με εμπειρία πολλών ετών εμφανίζεται ως η πλέον ικανοποιητική συγκρινόμενη με τις άλλες θεραπευτικές μεθόδους που έχουμε στην διάθεση μας. Το βασικότερο πλεονέκτημά της είναι ότι η στύση επιτυγχάνεται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και δεν χρειάζεται απολύτως καμία «προεργασία» ή αναμονή, όπως γίνεται με την λήψη φαρμάκων αλλά και τη μέθοδο των ενδοπεϊκών ενέσεων. 

ΘΕΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΥΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ;

Οι γιατροί του Ανδρολογικού Ινστιτούτου θα σε βοηθήσουν και θα σου λύσουν οποιοδήποτε ανδρολογικό πρόβλημα σε απασχολεί!

Μοναδικά Πλεονεκτήματα:

H μέθοδος της πεϊκής πρόθεσης μεταβλητής σκληρότητας είναι μια σύγχρονη μέθοδος προϊόν εξελιγμένης ιατρικής και μηχανικής τεχνολογίας, και έχει προσφέρει λύση σε περισσότερους από 300.000 ασθενείς παγκοσμίως, τα δε πλεονεκτήματα που παρουσιάζει είναι εντυπωσιακά:

  • Μόνιμη λύση
  • Αυθόρμητη στύση και ευκολία στην συνεύρεση
  • Άψογο λειτουργικό αποτέλεσμα (η στύση μπορεί να επιτευχθεί ανά πάσα στιγμή και να διατηρηθεί για το επιθυμητό κάθε φορά χρονικό διάστημα)
  • Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα (η πεϊκή πρόθεση δεν είναι εμφανής στην κατάσταση στύσης και χάλασης)
  • Φυσιολογική εκσπερμάτιση και οργασμός
  • Εξοικονόμηση χρημάτων από την αγορά φαρμάκων ή/και ενέσεων

Τα αποτελέσματα πρόσφατης κλινικής μελέτης, έδειξαν ότι το ποσοστό των ικανοποιημένων ασθενών κατόπιν της τοποθέτησης πεϊκής πρόθεσης ανέρχονται στο εντυπωσιακό 93%, ενώ των συντρόφων τους στο 92%.

5/5

Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας για άμεσα και ασφαλή αποτελέσματα!

issm
essm
Medical Societies
konstantinos konstantinidis

Δρ. Κωνσταντινίδης

Πάνω από 25 χρόνια δίνουμε λύσεις

Στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών προσφέρουμε μόνιμες, ασφαλείς και υπεύθυνες ιατρικές λύσεις.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο urologyinstitute.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.