Μέθοδοι Αντιμετώπισης Στυτικής Δυσλειτουργίας

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα σας και να τονώσετε το πέος σας!

Η αύξηση στις διαστάσεις του πέους και το όφελος στην στυτική λειτουργία.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, είναι Ιατρός Χειρουργός Ουρολόγος –Ανδρολόγος. Είναι ο ιδρυτής και ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, και διευθυντής της Σεξουαλικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Ο κ. Κωνσταντινίδης έχει τελέσει πρόεδρος του UGRS (Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου για την Επανορθωτική Ουρολογική Χειρουργική).

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ

Η στυτική δυσλειτουργία αντιμετωπίζετε πλέον με νέες μεθόδους. Οι μέθοδοι αυτοί αφορούν την έγχυση πλάσματος αίματος που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια αλλά και την έγχυση αρχέγονων κυττάρων. Οι ενέσεις αυτές αποτελούν την τελευταία εξέλιξη στην αντιμετώπιση του προβλήματος της στυτικής δυσλειτουργίας και όχι μόνο. Οι στόχοι αυτής της θεραπείας είναι η αναζωογόνηση της στύσης, η καθυστέρηση της εκσπερμάτισης, ο ευθειασμός του πέους αλλά και η διατήρηση και αύξηση του. Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη μέσω της έγχυσης στο πέος αυξητικών παραγόντων του αίματος και αρχέγονων κυττάρων του ίδιου του ασθενή.

Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά οφέλη ακολουθώντας τις συγκεκριμένες θεραπείες καθώς πρόκειται για διαφορετικούς οργανισμούς. Τα οφέλη αυτά συνοψίζονται παρακάτω:

  • Εύκολη χορήγηση

  • Πιο δυνατές στύσεις

  • Πιο έντονους οργασμούς

  • Μείωση στην κλίση του πέους

  • Αύξηση στην ροή του αίματος

  • Καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα

  • Καθυστέρηση στον χρόνο εκσπερμάτισης

  • Αύξηση στο μήκος και στο πάχος του πέους

  • Απουσία σε παρενέργειες και αλλεργικές αντιδράσεις

  • Καλύτερα αποτελέσματα στις θεραπείες που χορηγούνται από το στόμα

ΠΛΑΣΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

Η όλη διαδικασία της συγκεκριμένης θεραπείας διαρκεί μόλις 20-25 λεπτά και ο ασθενής δεν νιώθει καθόλου το αίσθημα του πόνου. Μετά την θεραπεία δεν υπάρχει περίοδος ανάρρωσης και μπορεί κανείς να επιστέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.
Πιο συγκεκριμένα, η θεραπεία γίνεται σε συνεργασία με εκπαιδευμένο ιατρό ουρολόγο – ανδρολόγο ο οποίος λαμβάνει ποσότητα αίματος από το χέρι του ασθενούς. Το αίμα αυτό στη συνέχεια τοποθετείται σε ένα ειδικό μηχάνημα, όπου μέσω φυγοκέντρισης διαχωρίζεται το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα του αίματος. Το πλάσμα αίματος εγχύεται με μικροσκοπική σύριγγα σε συγκεκριμένα σημεία του πέους αφού πρώτα έχει εφαρμοστεί τοπική αναισθητική κρέμα.
Η θεραπεία αποτελείται από 2 εγχύσεις με πλάσμα αίματος σε διάστημα 8 με 12 εβδομάδων, και τα αποτελέσματα στη στύση για τους περισσότερους άνδρες κυμαίνονται σε ποσοστά της τάξης του 50% – 70%. Το πλήρες δε αποτέλεσμα φαίνεται εντός 12 εβδομάδων από την χορήγηση. Μετά από έρευνα που έγινε σε ασθενείς μας που ακολούθησαν τη θεραπεία για το πόσο ικανοποιημένοι είναι, το ποσοστό ικανοποίησης είναι εντυπωσιακό και ανέρχεται στο 85%!

 
ΕΓΧΥΣΗ ΑΡΧΕΓΟΝΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ

Κατά την θεραπεία αυτή λαμβάνονται από την κοιλιακή χώρα του ασθενούς λιποκύτταρα και υπόκεινται σε σύντομη επεξεργασία με σκοπό να μετατραπούν σε αρχέγονα κύτταρα. Τα αρχέγονα κύτταρα χαρακτηρίζονται από την ιδιότητα τους να διαφοροποιούνται και να μετασχηματίζονται σχεδόν σε όλους τους κυτταρικούς τύπους του ανθρώπινου σώματος. Η έγχυσή τους γίνεται κατευθείαν στο πέος με τη χρήση μιας σχεδόν αόρατης βελόνας. Τα κύτταρα αυτά στη συνέχεια αρχίζουν να μετατρέπονται σε νευρικά, μυϊκά και ενδοθηλιακά καταφέρνοντας να αναδομήσουν το πέος εκ βάθρων, με πολύ ευεργετικά αποτελέσματα για την σεξουαλική υγεία του ασθενούς. Οι ασθενείς που παρουσίαζαν σοβαρού βαθμού στυτική δυσλειτουργία με την συγκεκριμένη μέθοδο κατάφεραν να αποκτήσουν ικανοποιητικές στύσεις για διείσδυση χωρίς χρήση φαρμάκων, εμφυτευμάτων ή άλλων συσκευών.

5/5

Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας για άμεσα και ασφαλή αποτελέσματα!

issm
essm
Medical Societies
konstantinos konstantinidis

Δρ. Κωνσταντινίδης

Πάνω από 25 χρόνια δίνουμε λύσεις

Στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών προσφέρουμε μόνιμες, ασφαλείς και υπεύθυνες ιατρικές λύσεις.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο andrologiko.com, αποδέχεστε τη χρήση cookies.