Κρουστικά Κύματα

Η Νο1 Θεραπεία στυτικής αποκατάστασης

Η αποκατάσταση της στύσης έρχεται.. κατά κύματα

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, είναι Ιατρός Χειρουργός Ουρολόγος –Ανδρολόγος. Είναι ο ιδρυτής και ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, και διευθυντής της Σεξουαλικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Ο κ. Κωνσταντινίδης έχει τελέσει πρόεδρος του UGRS (Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου για την Επανορθωτική Ουρολογική Χειρουργική).

Γενικές Πληροφορίες

Η θεραπεία με κρουστικά κύματα είναι μια επαναστατική, γρήγορη και εντελώς ανώδυνη μέθοδο αντιμετώπισης της στυτικής δυσλειτουργίας. Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την εφαρμογή κρουστικών κυμάτων στην περιοχή του πέους και του περινέου, με στόχο την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος τοπικά.
Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, σχεδόν ο μισός ανδρικός πληθυσμός της ηλικιακής ομάδας 40-70 ετών, θα παρουσιάσει πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας κάποια στιγμή στη ζωή του που οφείλεται σε παθολογικά ή ψυχογενή αίτια. Υπό κανονικές συνθήκες, με το κατάλληλο ερέθισμα ο εγκέφαλος δίνει εντολή να αυξηθεί η αιματική ροή στα πεϊκά αγγεία, έχοντας ως αποτέλεσμα τη στύση. Αν η κυκλοφορία του αίματος παρεμποδίζεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο, όπως για παράδειγμα λόγο σκλήρυνσης των τοιχωμάτων των αρτηριών, λόγο υπέρτασης ή διαβήτη, μπορεί να προκληθούν προβλήματα στην επίτευξη στύσης. Η στυτική δυσλειτουργία έχει αποδειχθεί επίσης ότι επηρεάζεται από ασθένειες όπως η νόσος του Parkinson, η κατάθλιψη, η παχυσαρκία, και το κάπνισμα.

Τα κρουστικά κύματα είναι μια εντελώς ανώδυνη κι αποτελεσματική μέθοδο αντιμετώπισης των προβλημάτων στύσης των ανδρών. Τα στοιχεία δείχνουν πως η θεραπεία με κρουστικά κύματα έχει άμεσα αποτελέσματα. Στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών έχουν θεραπευτεί περισσότεροι από 20.000 άνδρες με αυτή την μέθοδο μέχρι σήμερα.

ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ

Οι γιατροί του Ανδρολογικού Ινστιτούτου θα σε βοηθήσουν και θα σου λύσουν οποιοδήποτε ανδρολογικό πρόβλημα σε απασχολεί!

Στυτική Δυσλειτουργία και Κρουστικά Κύματα

Το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας θεραπεύεται με τη χρήση μιας συσκευής παραγωγής κρουστικών κυμάτων. Τα κύματα παράγονται μέσω της συσκευής και κατευθύνονται σε 5 συγκεκριμένες περιοχές του πέους και του περινέου. Καθεμιά από αυτές τις περιοχές δέχεται από 300 μέχρι 1500 κύματα κατά την διάρκεια μιας εικοσάλεπτης συνεδρίας.

Κλινικές μελέτες πιστοποίησαν πως η ροή του αίματος στο πέος αυξήθηκε σημαντικά και σε μερικά μάλιστα περιστατικά έφτασε να διπλασιαστεί, ενώ βελτίωση συνέχισε να καταγράφεται ακόμα και τρεις μήνες μετά το πέρας των συνεδριών.
Η θεραπεία με κρουστικά κύματα έχει άμεσα και πολύ καλά αποτελέσματα σημαντικής θεραπευτικής αξίας. Η εφαρμογή των κρουστικών κυμάτων μπορεί να επαναληφθεί χωρίς κανένα κίνδυνο με παντελή έλλειψη παρενεργειών στην περίπτωση που τα προβλήματα στύσης επανεμφανιστούν σε βάθος χρόνου.

Η Θεραπεία με Κρουστικά Κύματα

Η θεραπεία της ΣΔ εξαρτάται πάντα από την αιτία εμφάνισής της. Αν το πρόβλημα της ΣΔ οφείλεται σε καρδιαγγειακά νοσήματα ή σακχαρώδη διαβήτη, προτεραιότητα πάντα έχει η αντιμετώπιση αυτών των παθολογικών καταστάσεων. Σε κάποιες περιπτώσεις, η απώλεια βάρους και η διακοπή του καπνίσματος έχουν την ιδιότητα από μόνα τους να συμβάλλουν στην βελτίωση της στυτικής λειτουργίας.

Στην περίπτωση που η χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής κριθεί απαραίτητη, οι αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης τύπου 5 εφαρμόζονται ευρύτατα. Οι συγκεκριμένες φαρμακευτικές ουσίες λειτουργούν αυξάνοντας προσωρινά την αιματική ροή στην περιοχή του πέους. Θα πρέπει να σημειωθεί όμως ότι αυτά τα φάρμακα δεν επιφέρουν οριστική θεραπεία και λαμβάνονται κατ΄ επίκληση.

Η θεραπεία με χρήση κρουστικών κυμάτων τυγχάνει ευρείας εφαρμογής στην ιατρική κοινότητα για την αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων, από τη στηθάγχη, έως τα έλκη του διαβητικού ποδιού. Τα κρουστικά κύματα έχουν στόχο να αυξήσουν την αιματική ροή στην περιοχή που αντιμετωπίζει πρόβλημα ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιούν την παραγωγή νιτρικού οξειδίου, το οποίο έχει την ιδιότητα να διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος.

ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ

Οι γιατροί του Ανδρολογικού Ινστιτούτου θα σε βοηθήσουν και θα σου λύσουν οποιοδήποτε ανδρολογικό πρόβλημα σε απασχολεί!

5/5

Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας για άμεσα και ασφαλή αποτελέσματα!

issm
essm
Medical Societies
konstantinos konstantinidis

Δρ. Κωνσταντινίδης

Πάνω από 25 χρόνια δίνουμε λύσεις

Στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών προσφέρουμε μόνιμες, ασφαλείς και υπεύθυνες ιατρικές λύσεις.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο andrologiko.com, αποδέχεστε τη χρήση cookies.