Φαλλοπλαστική

Επιμήκυνση & Πάχυνση Πέους

Το μέγεθος τελικά μετράει!!!

Αυτό τουλάχιστον διαπιστώσαμε εμείς από τους τουλάχιστον 3.000 άνδρες που μας έχουν ήδη εμπιστευτεί για να αυξήσουν το μέγεθος του πέους τους!

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, είναι Ιατρός Χειρουργός Ουρολόγος –Ανδρολόγος. Είναι ο ιδρυτής και ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, και διευθυντής της Σεξουαλικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Ο κ. Κωνσταντινίδης έχει τελέσει πρόεδρος του UGRS (Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου για την Επανορθωτική Ουρολογική Χειρουργική).

Ενδοπεϊκά Fillers

Χρήση Υαλουρoνικού οξέως – μια νέα πρωτοποριακή μέθοδος για την Πάχυνση του Πέους

Επέμβαση φαλλοπλαστικής με ενδοπεϊκά fillers. Μέθοδος που αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα.
Η θεραπεία πάχυνσης του πέους με filler είναι μια παρόμοια διαδικασία με την κλασική επέμβαση πάχυνσης με τη μόνη διαφορά ότι χρησιμοποιείται έτοιμο υλικό αντί για αυτόλογο λίπος. Το μεγαλύτερα πλεονεκτήματα στη μέθοδο με τα ενδοπεϊκά fillers είναι ότι η διαδικασία της θεραπείας λαμβάνει χώρα σε ένα εξεταστήριο και όχι σε χειρουργική αίθουσα ενώ χρησιμοποιείται τοπική αναισθησία. Η διαδικασία είναι πολύ άμεση αφού διαρκεί λιγότερο από μια ώρα, δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης ενώ είναι πιο οικονομική σε σχέση με άλλες παραδοσιακές μεθόδους.

Χρησιμοποιούνται δυο κύριοι τύποι ενδοπεϊκών fillers: τα συνθετικά και τα φυσικά όπως το υαλουρονικό οξύ. Τα φυσικά fillers απορροφώνται σε βάθος χρόνου από τον οργανισμό κι αυτό συγκαταλέγεται στα πλεονεκτήματά τους. Από την άλλη μεριά τα συνθετικά είναι μόνιμα και μπορεί να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση. Σε περίπτωση δε που παρουσιαστεί μετακίνηση ή ανισομερής συγκέντρωση υλικού τα συνθετικά fillers είναι πιο δύσκολο να αφαιρεθούν από τον οργανισμό.
Το υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό συστατικό του δέρματος και είναι παρόν σε όλο τον συνδετικό ιστό του ανθρώπινου σώματος, συνεπώς ο κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης είναι πολύ χαμηλός.
Στην περίπτωση χρήσης υαλουρονικού οξέως αν για οποιοδήποτε λόγο τα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά δεν δημιουργείται πρόβλημα καθώς το υλικό θα απορροφηθεί μόνο του από τον οργανισμό.
Για τους παραπάνω λόγους συστήνουμε την χρήση φυσικών υλικών που παρουσιάζουν πολύ λιγότερους κινδύνους, έστω κι αν δεν δίνουν μόνιμα αποτελέσματα.
Το αποτέλεσμα με την χρήση υαλουρονικού οξέως εξαρτάται από τους διαφορετικούς εμπορικούς τύπους που κυκλοφορούν στην αγορά και παρουσιάζουν διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει όσον αφορά την διάρκεια, την υφή, την πιθανότητα μετακίνησης και φυσικά την τιμή.

Τέλος ο τύπος του υλικού που χρησιμοποιείται επηρεάζει και την μονιμότητα του αποτελέσματος και υπάρχουν φορές που η θεραπεία θα πρέπει να επαναλαμβάνεται ανά 18 μήνες κατά μέσο όρο για να διατηρηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γενικές Πληροφορίες για τη Πλαστική του Φαλλού

Από τις απαρχές της ανθρωπότητας, πολλά ευρήματα που υποστηρίζουν την επιθυμία για ένα μεγαλύτερο πέος έχουν ανακαλυφθεί διατηρημένα στις στάχτες της αρχαίας ρωμαϊκής Πομπηίας.
Επομένως η επιθυμία αυτή τον ανδρών για ένα μεγαλύτερο πέος δεν είναι κάτι καινούριο!
Παρόλη την επιθυμία πολλών ετών η ιατρική επιστήμη έχει εστιάσει σε αυτό το θέμα σχετικά πρόσφατα, δηλαδή το τελευταίο ήμισυ του 20ου αιώνα, μια περίοδος που συμπίπτει με τις ραγδαίες αλλαγές σε κοινωνικό επίπεδο που ακολούθησαν τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο.

Η γνωστή ανθρωπολόγος Helen Fischer περιγράφει την ανάπτυξη της σεξουαλικότητας στον δυτικό κόσμο από το 1950 ως εξής: «…η ελευθερία κάνει τους ανθρώπους να διψάνε και σαν αποτέλεσμα τα αιτήματα που απευθύνονται τόσο στα άτομα, όσο και στους συντρόφους τους έχουν πολλαπλασιαστεί, ακόμα περισσότερο μετά από την έντονη διεκδίκηση του δικαιώματος του αυτοκαθορισμού από την πλευρά των γυναικών…»

Παρά το γεγονός ότι χιλιάδες άνδρες ανά τον κόσμο κάθε χρόνο λαμβάνουν θεραπεία επιμήκυνσης και πάχυνσης πέους με απόλυτη επιτυχία, οι επεμβάσεις που πραγματοποιούνται, σε μεγάλο βαθμό καλύπτονται από ένα πέπλο μυστηρίου!

Παρόλο που η αισθητική χειρουργική στα γεννητικά όργανα του άνδρα επιδρά καταλυτικά στην διάθεση, την ψυχολογία και τις σεξουαλικές ευαισθησίες των ανδρών στερείται ακόμα της καθολικής κοινωνικής αποδοχής. Όλα τα πλεονεκτήματα και τα θετικά στοιχεία που επιτυγχάνονται στη σεξουαλική ζωή των ανδρών που επιλέγουν αυτές τις θεραπείες θα έπρεπε να είναι αρκετά για να προσδώσουν μεγαλύτερη αναγνώριση στην αισθητική χειρουργική.
Αν και διαβάζοντας όλα τα παραπάνω σχετικά με τις θεραπείες δημιουργείται η εντύπωση ότι πρόκειται για μια απλή επέμβαση, η επιτυχής μεγέθυνση του πέους εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τη μεγάλη πρακτική εμπειρία του ιατρού και την προσοχή που εκείνος δίνει στις λεπτομέρειες.
Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές σας. Οι πεπειραμένοι χειρουργοί των μαλακών ιστών έχουν συνήθως καλά αποτελέσματα, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με χειρουργούς που έχουν περιορισμένη εμπειρία στο αντικείμενο. Οι ιατροί που δραστηριοποιούνται στο κέντρο μας είναι από τους πιο πεπειραμένους στα χειρουργεία μεγέθυνσης πέους, ενώ διαρκώς εξελίσσουν τις ικανότητες και την τεχνική τους.

Συνοπτικά το ιατρικό μας πολύτιμο έργο έχει ως εξής:
  • Περισσότερες από 3.000 επιτυχημένες επεμβάσεις μέχρι σήμερα
  • Επεμβάσεις χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες
  • Ικανοποιημένους άνδρες σε πολύ μεγάλο ποσοστό
  • Πρωτοπορία στην εξέλιξη των χειρουργικών τεχνικών
  • Αύξηση μήκους πέους κατά 3-6 εκ.
  • Αύξηση περιφέρειας πέους κατά 2-3εκ
  • Μεγέθυνση της βαλάνου (κεφαλή του πέους) κατά 30-50%
  • Έξοδος του ασθενή από το νοσοκομείο αυθημερόν
  • Σχεδόν αόρατες ουλές

ΘΕΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ ΣΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ;

Οι γιατροί του Ανδρολογικού Ινστιτούτου είναι πρωτοπόροι σε φαλλοπλαστικές επεμβάσεις.

Πότε μπορείτε να σκεφτείτε τη μεγέθυνση πέους;

Η απόφαση για την μεγέθυνση του πέους σας είναι μια σοβαρή απόφαση και εντελώς προσωπική! Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσετε να σας επηρεάσουν τρίτοι, όπως η σύντροφός σας, οι φίλοι σας, τα media, κτλ. Το μόνο που παίζει καθοριστικό ρόλο είναι η επιθυμία σας και τίποτε άλλο. Ο δικός μας ρόλος είναι να σας παρέχουμε μια άκρως επαγγελματική και ιατρικά τεκμηριωμένη άποψη για τις δυνατότητες που έχετε και όχι να σας μεταπείσουμε από όποια απόφαση έχετε λάβει.

 

Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να αρνηθούμε την πραγματοποίηση ενός χειρουργείου όταν αυτό δεν είναι εφικτό για ιατρικούς λόγους. Στις αποφάσεις μας λαμβάνεται πάντα υπόψη το πλήρες ιατρικό ιστορικό του κάθε ανθρώπου και δίνεται ιδιαίτερα έμφαση τόσο στις αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές των υπηρεσιών μας όσο και στη σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσεται μεταξύ ιατρού και ασθενή.

Ανεξάρτητα από την ιατρικά τεκμηριωμένη μας άποψη για την πραγματοποίηση ή όχι ενός χειρουργείου, πάντα αντιμετωπίζουμε με κατανόηση και ανοιχτό μυαλό τις απορίες σας και τους δισταγμούς σας.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι ο ασθενής πρέπει να συζητάει τα πάντα με τον θεράποντα ιατρό του και να μην ντρέπεται ή να διστάζει να ρωτήσει οτιδήποτε τον απασχολεί. Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις των πελατών μας είναι το φυσιολογικό μέγεθος ενός πέους σε στύση, καθώς και πόση σημασία έχει το μήκος του πέους κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Ποιο είναι το μέσο μήκος ενός πέους;

Σύμφωνα με τους Ευρωπαίους κατασκευαστές προφυλακτικών το μέσο μήκος του πέους σε στύση ανέρχεται στα 16.5cm. Αυτό το μέγεθος συμφωνεί και με τα ευρήματα έρευνας του δικού μας Ινστιτούτου που διενεργήθηκε προ 10ετίας.

Είναι το μέγεθος του πέους σημαντικό;

Ο κόλπος είναι μια σωληνοειδής οδός που αποτελείται από μύες, η οποία διαθέτει πτυχώσεις και στα τοιχώματά της βρίσκονται άπειρες νευρικές απολήξεις. Όσο περισσότερες νευρικές απολήξεις ερεθίζονται από την διείσδυση του πέους τόσο περισσότερο αυξάνεται η γυναικεία σεξουαλική διέγερση. Περισσότερες νευρικές απολήξεις ερεθισμένες σημαίνει μεγαλύτερη σεξουαλική διέγερση. 

Οι περισσότεροι από αυτούς τους υποδοχείς συναντώνται στην είσοδο του κόλπου και ανταποκρίνονται στις ρυθμικές κινήσεις κατά μήκος του που λαμβάνουν χώρα κατά την διάρκεια της συνεύρεσης, κάτι που είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί με ένα μικρότερο πέος. Το πέος είναι το πιο βασικό σεξουαλικό όργανο του άνδρα και ως εκ τούτου προκαλεί τον ερεθισμό στις γυναίκες μέση της αίσθησης της όρασης. Συνεπώς ένα πιο μεγάλο πέος δείχνει πιο ελκυστικό κι ανδροπρεπές και διεγείρει περισσότερο τις γυναίκες αρκεί βέβαια να μην έχει αφύσικα μεγάλο μέγεθος.
Για αυτούς τους λόγους λοιπόν, η ειλικρινής απάντηση στην ερώτηση εάν το μέγεθος παίζει ρόλο είναι «ναι». Θα ήταν λάθος και ίσως υποκριτικό αν ισχυριζόμασταν κάτι άλλο.

Σημειώνουμε ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία να μπουν σαφείς και ξεκάθαροι περιορισμοί. Η επέμβαση μεγέθυνσης πέους ενδείκνυται αυστηρά στις περιπτώσεις εκείνες που ένα πέος χαρακτηρίζεται από το γιατρό ως πραγματικά μικρό. Αρνούμαστε κατηγορηματικά να μετατρέψουμε ένα ήδη μεγάλο πέος σε κάτι τερατώδες και αφύσικο!

Τι είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη στη μεγέθυνση πέους

Εάν σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε ένα χειρουργείο μεγέθυνσης πέους, είναι χρήσιμη πληροφορία να σας πούμε ότι είναι προτιμότερο να στοχεύσετε σε ένα μέτριο αποτέλεσμα και όχι στο ανώτερο εφικτό.
Για να το πούμε διαφορετικά, καλό είναι να προχωρήσετε στην επέμβαση μόνο στην περίπτωση που μια αύξηση περίπου 3 εκατοστών επαρκεί για σας. Σίγουρα τα 5, 6 ή 7 εκατοστά είναι πιο ελκυστικά, και μπορεί να βρίσκετε την ιδέα ιδανική όμως η επέμβαση στην δική σας περίπτωση μπορεί να μην έχει την συγκεκριμένη έκβαση και ο στόχος αυτός να μην επιτευχθεί.

Καταλαβαίνουμε ότι στις περιπτώσεις πολύ μικρού μεγέθους πέους, πχ μήκους 9 εκατοστών, οι άνθρωποι ειλικρινά ποθούν ένα φυσιολογικό μέγεθος. Ακόμα όμως και εάν η μεγέθυνση φτάσει τελικά το 50%, ναι μεν θα έχει τεράστια βελτίωση αλλά και πάλι το μήκος θα βρίσκεται κάτω από τον μέσο όρο των 16.5 εκατοστών. Εάν μάλιστα η μεγέθυνση κυμανθεί στα κατώτατα δυνατά επίπεδα, το νέο μήκος του πέους δεν θα ξεπερνά τα 12-13 εκατοστά.

Οι υποψήφιοι για χειρουργείο είναι σημαντικό να κατανοήσουν πλήρως ότι είναι εφικτό να έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα και θεαματικές αυξήσεις, αλλά δεν είμαστε και θαυματοποιοί! Σε κάποια περιστατικά είναι εφικτό να βοηθήσουμε ασθενείς με μήκος πέους μικρότερο των 11 εκατοστών να έχουν ένα πέος φυσιολογικού μεγέθους, αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων μπορούμε μόνο να φέρουμε τον ασθενή πολύ κοντά σε αυτό το αποτέλεσμα. Αυτή την πληροφορία είναι απαραίτητο να την έχουν καταλάβει πλήρως οι ασθενείς από την πρώτη συνάντηση.

ΘΕΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ ΣΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ;

Οι γιατροί του Ανδρολογικού Ινστιτούτου είναι πρωτοπόροι σε φαλλοπλαστικές επεμβάσεις.

Περιγραφή επέμβασης μεγέθυνσης πέους

Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι μεταβολές στο μέγεθος του πέους μπορούν να πραγματοποιηθούν ΜΟΝΟ με χειρουργική επέμβαση. Μέθοδοι σχετικές με αλοιφές, χάπια, και διάφορα «εξαρτήματα» που μπορείτε να συναντήσετε στο διαδίκτυο, όχι μόνο δεν παρέχουν όσα υπόσχονται αλλά ενδεχομένως να παρουσιάσουν καταστροφικές για την υγεία σας συνέπειες που σε αρκετές περιπτώσεις είναι και μη αναστρέψιμες. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με τη μυστικοπάθεια που διακατέχει πολλούς άνδρες πάνω σε αυτά τα θέματα έχουν οδηγήσει αρκετούς σε λανθασμένες επιλογές και αποφάσεις.
Σήμερα το χειρουργείο για τη μεγέθυνση του μεγέθους του πέους, η φαλλοπλαστική όπως αποκαλείται, είναι ένα σχετικά απλό και ασφαλές χειρουργείο όταν αυτό πραγματοποιείται από γιατρούς με εμπειρία και εξειδίκευση στο αντικείμενο και όταν λαμβάνονται υπόψη το ιατρικό ιστορικό αλλά και οι κατάλληλες ενδείξεις και αντενδείξεις. Σε άνδρες που το πέος τους έχει μέγεθος κοντά στο μέσο όρο, αλλά νιώθουν ότι αυτό υπολείπεται σε σχέση με άλλους άνδρες ενδείκνυται η φαλλοπλαστική η οποία επιτυγχάνει αύξηση του μήκους και της περιφέρειας του πέους. Σε αυτά τα περιστατικά το χειρουργείο έχει πιο πολύ αισθητική και λιγότερο λειτουργική σημασία.
Η φαλλοπλαστική παρόλα αυτά δεν είναι απλά και μόνο μια αισθητική επέμβαση. Στην ιατρική ορολογία υπάρχει ο όρος «αληθής μικροφαλλία». Αυτός ο όρος αφορά τους άνδρες των οποίων το πέος δεν ξεπερνάει σε κατάσταση στύσης τα 7.5cm με 9cm. Σε αυτά τα περιστατικά η σεξουαλική επαφή καθίσταται σαφώς πιο δύσκολη αλλά όχι και αδύνατη.
Οι πιο συνηθισμένες επεμβάσεις φαλλοπλαστικής είναι οι ακόλουθες: α. Επιμήκυνση πέους και β. πάχυνση πέους και στις περισσότερες περιπτώσεις εφαρμόζονται ταυτόχρονα κατά την επέμβαση. Και οι δυο διαδικασίες έχουν πολύ μικρό χρόνο ίασης και παρέχουν μόνιμα αποτελέσματα, ορατά και θεαματικά!

Eπιμήκυνση πέους

Το πέος αποτελείται από ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό, ορατό τμήμα. Η αναλογία μεταξύ των δύο αυτών τμημάτων είναι περίπου 50-50.
Η επέμβαση της επιμήκυνσης ξεκινάει με μια μικρή τομή 3 περίπου εκατοστών στο τριχωτό της ηβικής περιοχής, μέσω της οποίας τομής αναδομούνται οι πρόσθιοι εσωτερικοί σύνδεσμοι του πέους. Οι οπίσθιοι σύνδεσμοι διατηρούνται άθικτοι, διατηρώντας έτσι την σταθερότητα κατά μήκος του πέους. Εισάγουμε ιστό από τον ίδιο τον ασθενή πλαγίως, δημιουργώντας ένα νέο σταθεροποιητικό σημείο για το προεξάρχον τμήμα στο σημείο ακριβώς της μεγέθυνσης, με τη βοήθεια τεχνικών συρραφής και υλικών που έχουν αναπτυχθεί από το Ινστιτούτο μας ειδικά για αυτή τη διαδικασία, τα οποία δεν περιλαμβάνουν σιλικόνη, ή άλλους ιστούς.

Η συγκεκριμένη τεχνική έχει ως αποτέλεσμα και τον ευθειασμό του πέους που πριν την επέμβαση παρουσίαζε κλίση ή/και κάμψη. Ευθειάζοντας το πέος επιτυγχάνεται αύξηση του μήκους: το ένα αποτέλεσμα παράγεται από τον ευθειασμό της κάμψης ενώ το δεύτερο από τον ευθειασμό της κλίσης, τα οποία όταν συνδυαστούν μεταξύ τους δίνουν το τελικό αποτέλεσμα της επιμήκυνσης. Αυτό λοιπόν που ουσιαστικά κάνουμε είναι η μετατροπή της αναλογίας μεταξύ του ορατού και του αόρατου (κρυμμένου) τμήματος του πέους.

Η βάση του πέους όπου διέρχονται αιμοφόρα αγγεία και νεύρα της ουρήθρας δεν επηρεάζεται καθόλου από την παραπάνω τεχνική. Επίσης, δεν πραγματοποιούνται τομές στο σώμα του πέους, αποφεύγοντας οποιονδήποτε δυνητικό κίνδυνο και επιπλοκές. Η επιμήκυνση που μπορεί να επιτευχθεί με τον τρόπο αυτό εξαρτάται άμεσα από την αρχική γωνία και το μήκος της σύμφυσης του σταθεροποιητικού σημείου του πέους, δηλαδή στη λεκάνη, καθώς επίσης και από τον τρόπο με τον οποίο είναι σχηματισμένοι οι σύνδεσμοι. Σημειώνεται ότι το δέρμα που καλύπτει το πέος και το όσχεο επαρκεί απολύτως, ώστε να περιλάβει και το νέο μεγεθυμένο πέος.

Η τεχνική που ακολουθούμε κατά κανόνα αποφεύγει την χρήση δερματικών μοσχευμάτων ή επιθεμάτων.
Μετεγχειρητική μέριμνα που μπορεί να είναι απαραίτητη: Κάποιοι ασθενείς έχουν την τάση να αναπτύσσουν πολύ ουλώδη ιστό. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα βρίσκεται στη χρήση μιας ειδικής συσκευής διάτασης πέους που χρησιμοποιείται μετά την επέμβαση και την ίαση.
Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις διαθέσιμες θεραπείες μπορείτε να λάβετε εξατομικευμένα μετά την συνεδρία σας με τον ιατρό.

Πάχυνση πέους

Η αύξηση του πάχους του πέους είναι ίσως το πιο απαιτητικό σημείο κατά την μεγέθυνση του πέους, επειδή πρέπει να ληφθούν υπόψη πολλές παράμετροι για να επιτευχθεί ένα άριστο αποτέλεσμα με διάρκεια στο χρόνο. Η συγκεκριμένη τεχνική της αύξησης του πάχους του πέους χρησιμοποιεί λίπος από τον ίδιο τον ασθενή με στόχο να αναπτυχτεί αυτόλογος ιστός. Η διαδικασία αυτή δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συγχέεται με την έγχυση απλού λιπώδους ιστού, η οποία συναντάται ως μέθοδος αρκετά συχνά από ιατρούς που δεν διαθέτουν την απαιτούμενη πείρα.

Μη εξειδικευμένοι χειρουργοί συνήθως αφαιρούν το λίπος και μετά το ενγχύουν με μια σύριγγα κάτω από το δέρμα του πέους. Η μέθοδος αυτή έχει βέβαια αποτελέσματα, αλλά η μέγιστη διάρκειά τους δεν ξεπερνά τους 6 μήνες. Η διάρκεια δηλαδή που απαιτείται μέχρι ο οργανισμός του ασθενούς να απορροφήσει το λίπος. Γι’ αυτό δώστε προσοχή! Εγγυημένα αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας, επιτυγχάνονται μόνο όταν απευθυνόμαστε σε έμπειρους χειρουργούς που γνωρίζουν να εφαρμόζουν εξειδικευμένες θεραπείες.

Η τεχνική που εφαρμόζεται στο Ινστιτούτο μας, περιλαμβάνει σε πρώτη φάση την απορρόφηση ζωντανού, λιπώδους ιστού από το εσωτερικό τμήμα του μηρού του ίδιου του ασθενούς. Κατόπιν το λίπος αυτό υπόκειται σε διεξοδική επεξεργασία και καθαρίζεται καλά. Τέλος εισάγεται προσεκτικά κάτω από το δέρμα του πέους μέσω μιας εργαστηριακής διαδικασίας και με έναν τρόπο που να διασφαλίζεται ότι η επούλωση του θα αφήσει μια ομοιόμορφη επιφάνεια.
Πολύ συχνά, οι ασθενείς μας, μας εκμυστηρεύονται όλες τις ανησυχίες τους σχετικά με το πόσο επιτυχημένη μπορεί να είναι η μέθοδος αύξησης του πάχους του πέους με τη χρήση λίπους από το ίδιο το άτομο. Οι ανησυχίες αυτές συνήθως προκύπτουν με αφορμή κάποια φήμη που έχουν ακούσει, ή κάποιο άρθρο που έχουν διαβάσει στο διαδίκτυο, σχετικά με τον πιθανότητα απορρόφησης του λίπους από τον οργανισμό με το πέρασμα του χρόνου. Η δουλειά μας είναι να τους καθησυχάσουμε και να τους εξηγήσουμε την σημαντική διαφορά μεταξύ της τεχνικής που χρησιμοποιούμε στο ιατρείο μας και των μεθόδων που ακολουθούνται από μη εξειδικευμένους στο αντικείμενο γιατρούς. Τους τονίζουμε δηλαδή ότι με την μέθοδό μας επιτυγχάνουμε ανάπτυξη αυτόλογου ιστού και ότι δεν πρόκειται για μια απλή έγχυση λιπώδους ιστού.

Ο ισχυρισμός ότι ο λιπώδης ιστός που έχει εγχυθεί από πεπειραμένο χειρουργό θα απορροφηθεί από τον οργανισμό σε κάθε περίπτωση, δεν ευσταθεί και προδίδει έλλειψη ενημέρωσης σχετικά με τις σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές. Για όσους ενδιαφέρονται για σχετική με το θέμα συτό βιβλιογραφία, μπορούν να ανατρέξουν στην αναφορά των Krupp + Rennekampff (‘Plastic Surgery’, issue 3 / 2005), η οποία πραγματεύεται την σωστή χρήση του σωματικού λίπους κατά την επέμβαση πάχυνσης του πέους.
Η αύξηση του πάχους του πέους συνήθως διενεργείται συνδυαστικά με την επέμβαση επιμήκυνσης του. Σε ασθενείς που παρουσιάζεται πολύ χαμηλό ποσοστό σωματικού λίπους, όπως για παράδειγμα στους αθλητές, η θεραπεία αύξησης του πάχους του πέους είναι επίσης εφικτή. Η μόνη διαφορά είναι ότι στην περίπτωση αυτή γίνεται χρήση του ειδικού ενέσιμου υλικού Macrolane, ενώ τα αποτελέσματα είναι εξίσου θεαματικά! Για οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με αυτό το θέμα μπορείτε να απευθύνεστε στους εξειδικευμένους γιατρούς του Ινστιτούτου μας.

Σημειώνουμε ότι: Υλικά και τεχνικές όπως, τεχνητό δέρμα ή δέρμα του ασθενούς, σιλικόνη, ή παραφίνη ΔΕΝ χρησιμοποιούνται από το Ινστιτούτο μας, Οι λόγοι που δεν χρησιμοποιούνται είναι ότι αφενός ενέχουν κινδύνους για τον ασθενή και αφετέρου δεν προσφέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Συνοπτικά η δουλειά μας

Οι γιατροί του Ανδρολογικού Ινστιτούτου είναι σοβαροί και αξιόπιστοι επιστήμονες. Είναι πρωτοπόροι σε παγκόσμιο επίπεδο στις θεραπείες που αφορούν την ουσιαστική μεγέθυνση του πέους και έχουν συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη και βελτίωση πολλών σύγχρονων χειρουργικών τεχνικών.

Το ιατρικό μας προσωπικό είναι απόλυτα εξειδικευμένο και διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και εκπαίδευσης, πραγματοποιώντας περισσότερες από 3000 επεμβάσεις φαλλοπλαστικής μέχρι σήμερα.

Οι γιατροί μας είναι εξειδικευμένοι στον τομέα της επανορθωτικής διαδικασίας των εξωτερικών ανδρικών γεννητικών οργάνων και γνωρίζουν όλες τις διαθέσιμες χειρουργικές τεχνικές. Ανάλογα με το περιστατικό είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν από την πιο απλή τεχνική μέχρι την πιο περίπλοκη, με σκοπό να επιτύχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα για τους ασθενείς.
Σε εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό τα αποτελέσματα των χειρουργείων στο Ινστιτούτο μας είναι τα υψηλότερα δυνατά και είμαστε περήφανοι γι αυτό!
Όλες οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε είναι ελάχιστα επεμβατικές ενώ παρουσιάζουν μηδαμινή πιθανότητα επιπλοκών. Στις περισσότερες περιπτώσεις δε, δεν υπάρχει απολύτως καμία επιπλοκή. Οι θεραπείες πραγματοποιούνται στο ιατρείο μας ως ημερήσια φροντίδα. Δεν απαιτείται νοσηλεία κι έτσι δίνεται η δυνατότητα στους ασθενείς να επιστρέψουν άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες και υποχρεώσεις.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Η μεγαλύτερη ανησυχία των ανδρών που θέλουν να πραγματοποιήσουν μια επέμβαση φαλλοπλαστικής είναι η πιθανότητα να έχουν πρόβλημα στύσης μετά το χειρουργείο. Σε ότι αφορά αυτό το θέμα θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είναι επιστημονικά και ιατρικά τεκμηριωμένο ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος για την σεξουαλική ικανότητά σας μετεγχειρητικά.

Αντιθέτως, επιβάλλεται οι άνδρες να προβαίνουν σε βελτιωτικές παρεμβάσεις που αφορούν την εικόνα τους καθώς αυτό τονώνει την αυτοπεποίθησή τους και τους κάνει να νιώθουν καλύτερα. Συναισθήματα, που αυξάνουν την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής.

 

Μετά τον προγραμματισμό του ραντεβού σας, και αφού καταλήξετε με το γιατρό ότι το χειρουργείο για σας είναι η βέλτιστη λύση, θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποιες οδηγίες σχετικά με το κάπνισμα και το αλκοόλ. Αν είστε καπνιστής θα πρέπει να απέχετε από το κάπνισμα για 14 ημέρες πριν το χειρουργείο. Το κάπνισμα αποτελεί τροχοπέδη στην επούλωση του τραύματος περιορίζοντας τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Επίσης καλό θα είναι να αποφεύγετε και το αλκοόλ καθώς επιδρά αρνητικά στο μεταβολισμό.

Είναι σημαντικό να σταματήσετε την λήψη οποιουδήποτε σκευάσματος μειώνει την πηκτικότητα του αίματος για τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν την πραγματοποίηση του χειρουργείου, σε συνεννόηση πάντα με τον θεράποντα ιατρό σας. Τέτοιο φάρμακο θεωρείται για παράδειγμα η ασπιρίνη. Τα συγκεκριμένα φάρμακα αυξάνουν σοβαρά τον κίνδυνο εμφάνισης αιματώματος και οιδήματος και μπορούν να επιβραδύνουν την διαδικασία επούλωσης.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίας σας με τον θεράποντα ιατρό σας θα έχετε όλο τον χρόνο που απαιτείται για να συζητήσετε διεξοδικά όλα τα θέματα που σας απασχολούν και σας αγχώνουν και να λύσετε όλες σας τις απορίες σχετικά με την θεραπεία που πρόκειται να ακολουθήσετε. Συμπληρωματικά θα σας δοθεί και έντυπο οδηγιών που πρέπει να ακολουθήσετε το οποίο θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά και με κάθε λεπτομέρεια.

Για διάστημα 8 ωρών πριν την επέμβαση είναι υποχρεωτικό να μην καταναλώσετε κάποιο τρόφιμο και να μη πιείτε νερό. Το ίδιο ισχύει και για τις επεμβάσεις που διεξάγονται με τοπική αναισθησία. Η επέμβαση πραγματοποιείται στο ιατρείο μας σε περιβάλλον ηρεμίας και ο στόχος μας είναι να μειωθούν τα επίπεδα του άγχους σας. Δεν υπάρχει λόγος να έχετε άγχος και δεν θα νιώσετε καθόλου το αίσθημα του πόνου. Τα φάρμακα που θα σας χορηγηθούν έχουν επιλεχθεί προσεκτικά από το ιατρικό προσωπικό βάση του ιατρικού ιστορικού σας και πρόκειται να επανέλθετε με ασφάλεια στην φυσιολογική σας κατάσταση το συντομότερο δυνατόν. Σας εγγυόμαστε ότι η εμπειρία από την επέμβαση θα είναι ευχάριστη και θα μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας μετά από 1-2 ώρες.

Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η οδήγηση για λίγες ώρες μετά το χειρουργείο, εξαιτίας των φαρμάκων που θα έχετε λάβει κατά την επέμβαση. Στην περίπτωση που μας έχετε επισκεφτεί από επαρχία, σας συστήνουμε να έχετε φροντίσει την διαμονή σας σε κάποιο ξενοδοχείο. Η θεραπεία σας θα συνεχιστεί στο σπίτι σας αφού θα σας συνταγογραφηθούν από τους γιατρούς παυσίπονα και αντιβιοτικά. Τα αντιβιοτικά θα πρέπει να τα λάβετε σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού, ενώ τα παυσίπονα μόνο στην περίπτωση που νιώθετε κάποιον πόνο.

Μετά την πάροδο 3-4 ημερών μπορείτε να κάνετε κανονικά μπάνιο η ντους αποφεύγοντας την χρήση προϊόντων σε μορφή κρέμας. Περιοριστείτε στην χρήση σαπουνιού. Τα ράμματα που χρησιμοποιούνται στις περισσότερες περιπτώσεις απορροφώνται από τον ίδιο τον οργανισμό συνεπώς δεν υπάρχει ανάγκη να αφαιρεθούν από το γιατρό. Εάν στη δική σας περίπτωση έχουν χρησιμοποιηθεί ράμματα που πρέπει να αφαιρεθούν από το γιατρό θα σας δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες.

Για χρονικό διάστημα 2-5 εβδομάδων μετά την επέμβαση, και ανάλογα πάντα με την μέθοδο θεραπείας, θα πρέπει να αποφεύγετε τα σπορ και την γυμναστική και γενικά την έντονη σωματική δραστηριότητα. Σημειώνουμε ότι είναι σημαντικό και σε αυτή την φάση το κάπνισμα να αποφεύγεται καθώς εμποδίζει την διαδικασία της επούλωσης. Η ηλιοθεραπεία και η έκθεση της περιοχής στον ήλιο για το χρονικό διάστημα της αποθεραπείας θα πρέπει επίσης να απαγορεύονται καθώς μπορούν να δημιουργήσουν δυσχρωμίες και ανομοιόμορφο χρωματισμό της χειρουργημένης περιοχής.

ΘΕΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ ΣΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ;

Οι γιατροί του Ανδρολογικού Ινστιτούτου είναι πρωτοπόροι σε φαλλοπλαστικές επεμβάσεις.

5/5

Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας για άμεσα και ασφαλή αποτελέσματα!

issm
essm
Medical Societies
konstantinos konstantinidis

Δρ. Κωνσταντινίδης

Πάνω από 25 χρόνια δίνουμε λύσεις

Στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών προσφέρουμε μόνιμες, ασφαλείς και υπεύθυνες ιατρικές λύσεις.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο andrologiko.com, αποδέχεστε τη χρήση cookies.